AKCIJA – 2 u 1! Po ceni tretmana mezoterapije dobijate gratis tretman čišćenja lica

AKCIJA 2 u 1

Informacije i rezervacije: 011/21 88 405 i 062/312 375

Kozmetički salon Kozmetika Harmonija kontakt
Adresa salona: Brankova 23/21, između 2. i 3. sprata, Beograd


Leti se prekomerno izlažemo suncu i previsokim temperaturama, plivamo u moru, bazenu, možemo očekivati promene poput fleka, pega, proširenih i zapušenih pora, dehidrirane i opuštene kože sa oslabljenom mrežom elastičnih vlakana, usled čega je koža opuštena i naborana.

Besprekorna koža lica

Sada je pravo vreme da pomognete vašoj koži.

Važno je da posle leta stručnom negom neutrališemo razornu moć slobodnih radikala, nadomestimo izgubljenu vlagu, očistimo, zaštitimo i osvežimo kožu kako bi se mogla suočiti sa štetnim uticajima iz okoline i nastupajućim hladnim danima.

Tretmani lica PURE i mezoterapija

Tretmani lica PURE i mezoterapija

Kako se kozmetologija sve više prepliće sa dermatologijom, sada nudi tretmane inspirisane kozmetičkom medicinom, koji na najbolji način pomažu vašoj koži da uspostavi fiziološki balans, povrati sjaj, hidrataciju, mekoću i mladalački izgled.

U tu svrhu organizujemo akciju: uz tretman mezoterapije hijalurinskom kiselinom, vitaminsko / mineralnim komponentama ili koktelom za stopiranje lučenja sebuma mi ćemo vam i uraditi higijenski tretman, koji će na najbolji način da pripremi kožu za mezoterapiju, tako da za svega 3500 dinara možete sebi da obezbedite dva različita, ali potpuno kompatibilna tretmana, koji se rade u razmaku od nedelju dana.

Inače, mezoterapija ima pun efekat i pravi smisao tek kada se radi na čistoj koži, kakva je posle dobrog tretmana čišćenja lica, ili kako se kod nas zove "PURE".

Informacije i rezervacije: 011/21 88 405 i 062/312 375