„Dobre stvari se uvek nameste“

Svetlana Topalović, kozmetičar, vlasnica salona „Beauty Spes“, Šabac
U momentu otvaranja mog salona bila sam u potrazi za kvalitetnom kozmetikom za lice i telo. Primia Cosmetici se prosto „namestila“,a saradnja je došla spontano, preko preporuke koleginice.
Ono što sam tražila je bilo da firma podrži moje dugogodišnje iskustvo, kako bih svojim klijentima mogla da garantujem održavanje istog nivoa kvaliteta usluge. Klijenti koji mi dugi niz godina ukazuju poverenje i vernost, a koji su svedoci mog profesionalizma i visokih standarda sa lakoćom su ušli zajedno samnom u carstvo Primia Cosmetici tretmana.
Sa uživanjem radim detoks i anticelulit tretmane tela inspirisane Dolomitskim Alpima. Što se lica tiče, Primia Cosmetici tretmani divno neguju kožu a odlični rezultati su odmah vidljivi i dugotrajni, pa moji klijenti jedva čekaju naredni susret.
Ne mogu da ne pomenem i odlično koncipiranu kućnu negu sa kojom, po rečima mojih klijenata oni „sprovode kućne rituale“.
Primia Cosmetici Srbija svojim saradnicima daje veoma bitnu podršku u smislu edukacija, kako bismo svi zajedno krajnjim korisnicima – našim klijentima pružili samo najbolje iz prirode.
U mom salonu favorit je Friendly-PRO/>“ – profesionalni tretman lica za osetljivu kožu. Pogodan je za tanku, reaktivnu kožu, koja pokazuje prve znake starenja.
„Kako negujemo kožu – ona nam tako i vraća“ je rečenica u koju verujem i ja i moji klijenti, tako da sa adekvatnom negom kod kuće upotpunjujemo rezultate postignute profesionalnim tretmanom.
Veliko hvala Primia Cosmetici Srbija što nama i našim klijentima pruža samo najbolje!