eberlin BIOCOSMETICS

PERSONALIZOVANA DERMOKOZMETIKA

Kombinacija aktivnih sastojaka produžava život naših ćelija i povećeva njihov regenerativni kapacitet.

Savremen pristup nezi kože lica namenjen profesionalcima.

Polovina svih problema sa kožom nastaje upravo zbog nepravilne i neredovne nege kože. Koža je naš najveći organ i da bi bila zdrava, konstantno joj je potrebno čišćenje ali potrebno je i „nahraniti i napojiti“.

Eberlin Biocosmetics je laboratorija iz Madrida sa 30 godina iskustva u istraživanju i razvoju profesionalne prirodne biološke kozmetike sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka i personalizovanim procedurama tretmana i kućne nege.

eberlin BIOCOSMETICS

Koliko ljudi – toliko ćudi, ali isto toliko i lica, a svako lice traži nešto posebno za sebe. Imamo sreće što su nam konačno dostupne savremene procedure i kokteli koji nam omogućavaju da u toku tretmama, kao u nekoj laboratoriji napravimo idealan spoj aktivnih komponenti koje su u konkretnom slučaju potrebne.


- Infinity je personalizovana dermo-kozmetička linija sa jedinstvenim sistemom prilagođenim najspecifičnijim potrebama kože. Osnova su 4 osnovne kreme i 4 različita fitoekstrakta, od kojih možemo napraviti perfektnu kućnu negu za naše klijente.

Preuzmite katalog eberlin BIOCOSMETICS Infinity linije proizvoda


- Specijalna linija bioloških seruma sa kojom dobijamo bitku protiv starenja kože. Čisti serumi i koncentrati kojim savršeno rešavamo ishranu, oksigenaciju, hidrataciju, zatezanje i anti-ejdž... Struktura i visoka moć penetracije ovih seruma omogućava nam da delujemo direktno na dublje slojeve epidermisa i uzroke nezadovoljstva izgledom i stanjem kože. možemo ih koristiti pojedinačno ili personalizovano – praveći koktel od nekoliko seruma , kako bismo pružili najpogodniji tretman svakoj koži. Tu možemo izdvojiti savršen Enzimski serum koji je „prenosnik“ aktivnih sastojaka i jednako efikasan kao i iglice...

A onda su tu Kolagen, Elastin, Fundamental Biological Serum, Marine Planktom Serum.... Svi serumi su 100 čisti i prirodni, mogu se koristiti u tretmanima dermapenom, mezoporacijom i ostalim aparaturnim tretmanima. Takođe, količinu je vrlo lako odrediti specijalnim pipetama koje su sastavni deo bočice od 125 ml.

Preuzmite katalog eberlin BIOCOSMETICS Specijalne linije bioloških seruma


- Linija kiselina sadrži supstance prirodnog porekla koje vrše dubinski piling rožastog sloja epidermisa sa efektom vlaženja, podmlađivanja i posvetljivanja kože. Eksfolijacijska i regenerativna svojstva kiselina naročito su korisna za tretmane kod hiperpigmentacija, ukljanjanja mitesera, akni, opuštene kože, bora i generalno kod svake nesavršenosti kože.

Preuzmite katalog eberlin BIOCOSMETICS Linije kiselina


- Xebor linija je revolucionaran pristup nečistoj i aknoznoj koži koja prvo reguliše ph balans kože a onda dovodi do normalizacije lučenja sebuma. Čisti, normalizuje, štiti i regeneriše kožu čineći je mat i hidriranom, mekom i zdravom.

Posle tretmana po istom receptu iskreiramo kremu za konkretan slučaj i to je krema samo za tu osobu i samo za trenutno stanje njene kože. Već možda kod sledećeg tretmana primetićemo da koncentracije nekog od sastojaka možemo promeniti.

Preuzmite katalog eberlin BIOCOSMETICS Xebor linije proizvoda