Iskustva sa letovanja – Dermostamin Sun

Sada, kada je leto na izmaku, sumiramo utiske i fotografije naših klijenata, koji su koristili neki od proizvoda iz kolekcije Dermostamin Sun. Generalno, svi koji su koristili ove proizvode na svom letovanju su lepo pocrneli, sačuvali svoju kožu od opekotina, nisu dobili nikakve fleke, a oni koji su koristili ulje sa faktorom 6 su njime negovali i telo i svoju kosu.
Za osobe koje nemaju problem sa alergijom na sunce, mleko sa faktorima 15 i 30 je bilo spasonosno i dobro rešenje tokom celog letovanja.

Dermostamin Sun SPF 6 kolekcija za suncanje na Rodosu


Međutim, oni koji imaju izuzetno osetljivu kožu, vrlo reaktivnu na ekstremne uslove i sunce krema za lice i osetljive delove tela sa zaštitnim faktorom 50 je pravo rešenje. Sada, posle ovako dugog i toplog leta iskustva svih koji su koristili ovu kremu su izuzetna. Nema novih fleka, ten je kompaktan, a koža gipka i hidrantna. Čak, zbog ten aktivatora i oni koji nikada nisu mogli da dobiju preplanulu boju lica sada su to mogli da postignu bez straha od alergija, fleka i opekotina.
Dermostamin Sun

Dermostamin Sun kolekcija za suncanje


Posle celodnevnog izlaganja suncu i slanoj vodi, bilo je potrebno oprati sve nečistoće a za to je idealan gel za tuširanje, koji kupanje pretvara u kozmetički tretman. A onda, kada je koža čista i suva se nanosi Losion za posle sunčanja, divno svilenkasto mleko blagog nenametljivog mirisa sa matičnim ćelijama koje regenerišu i oporavljaju kožu.

Drago nam je da su naši dragi kupci i klijenti imali bezbrižno leto i da su uživali na vazduhu, moru i suncu, a da smo mi tome doprineli, jer bar o koži nisu morali da brinu.

Zašto je ovo idealna nega?
Zato što skriva tajno oružje, inovativnu bio-tehnologiju PhytoCellTec™- ekstrakt matične ćelije, kog prenose lipozomi, uzet iz dragocene sorte švajcarske jabuke najnoviji, inovativni, kozmetički uspeh kojim se produžava mladost kože. Može osigurati dugovečnost matičnih ćelija kože, povećati njihovu vitalnost i pomaže u borbi protiv prirodnog starenja i fotostarenja. Osim toga zahvaljujući ten aktivatoru, posebnoj mešavini koja sadrži oleoyl tyrosine i lufa ulje, pojačava intenzivnu i dugotrajnu boju. Kompleks UVA / UVB filtera štiti kožu od opekotina i osipa izazvanog suncem i sprečava prerano starenje kože. Takođe, tu je i ekološki sistem za ravnomerno nanošenje.
Proizvodi su efikasno rešenje jer zahvaljujući svom puderastom a istovremeno svežem, mat efektu kožu čini blistavom i besprekornom, a tekstura je neverovatno lagana i svilenkasta i pruža osećaj svežine.
Upravo zbog svega toga, ova linija je savršena za očuvanje letnjeg sjaja čak i tokom najtoplijih dana.

Posebno se zahvaljujemo svima koji su se potrudili i napravili i poslali nam ove fotografije, a naročito Jeleni Vasiljević (slike sa Rodosa), Ivani Kosanović (slike sa Visa), Zorani i Stani Vasiljević (slike sa Krita), Biljani Zdravković (slike iz Budve) i Svetlani Stojčeski (slike iz Beograda).