KAKVO JE VAŠE ISKUSTVO SA PRIMIA COSMETICI PROIZVODIMA?

Sabina Krstić, kozmetičar/estetičar i nail master, vlasnica salona “Studio S”

Tretmani lica i tela koje radimo u našem salonu u Novom Sadu predstavljaju pravi doživljaj za naše klijente, jer se uvek trudimo da damo svoj maksimum. Taj zadatak je mnogo lakše ispuniti sada, otkako koristimo tretmane i kućnu negu Primia Cosmetici.

Poslovna filozofija Primia Cosmetici Srbija je veoma jednostavna, a zasniva se na principima sigurnosti i poverenja u kvalitet njihovih proizvoda,uz konstantno profesionalno usavršavanje kako njih samih tako i njihovih partnera odnosno salona sa kojima saradjuju.

Primia Cosmetici Srbija je rešena da razume i odgovori na potrebe tržišta i njihovih partnera Odlikuje ih otvoren način saradnje i konstantna želja za unapredjenje salona u kojima se njihovi proizvodi koriste,a to svakako donosi pozitivnu snagu i pokretačku energiju Klijenti u našem salonu su prepoznali kvalitet Primia Cosmetici i sa oduševljenjem uplovili u svet ovih divnih proizvoda.

Favorit u salonu “Studio S” je Hydratense tretman, profesionalni tretman hidratacije lica za sve tipove koža. Baziran je na hijaluronskoj kiselini različitih molekularnih vrednosti i daje vidljiv efekat zatezanja lica i dubinsku hidrataciju upravo tamo gde je koži najpotrebnije. Uz jednostavnu kućnu negu kao završetak ovog fantastičnog tretmana naši klijenti prosto sijaju.
Primia Cosmetici Srbija je definitivno brend sa kojim je zadovoljstvo saradjivati.