Keratolitički piling brenda Primia Cosmetici očarao posetioce sajma!

Završen je još jedan međunarodi sajam kozmetike, koji nosi simbličan naziv „Dodir Pariza“, a svojim sadržajem, vizulenim i mirisnim užitcima u šetnji pored štandova različitih kozmetičkih brendova je posetioce šarmirao baš kao da su šetali Pariskim ulicama u proleće. Međutim, i pored toga što sajam kozmetike nosi naziv po najromantičnijem gradu na svetu, njegovom šarmu je više nego doprineo i jedan italijanski kozmetički brend – Primia Cosmetici. Daleko od toga da želimo da hvalimo sami sebe, i baš kako bi smo tu vašu dilemu zaobišli, podelićemo sa vama slike koje govore više od reči.
h="300" height="225" class="alignleft size-medium wp-image-750" />

Srećni naši stari klijenti što se sa nama na našem štandu druže, zadovoljni novi klijenti što su nas sreli i upoznali se sa našim proizvodima koje će i sami koristiti u svojim salonima, a najsrećniji mi što imamo priliku da sa ponosom govorimo o brendu Primia Cosmetici i ceo vikend provedemo u prijatnom raspoloženju jer znamo da zastupamo prirodu i pre svega kvalitet.

Iz sata u sat, kako je sajam odmicao nama je postajalo sve jasnije ko je najveća zvezda među našim proizvodima, za koga se klijenti najviše interesuju, zbog koga najčešće zastanu za našim štandom, i u krajnjoj liniji o kome se najviše govorilo, a to je keratolitički piling, o kojem kozmetičarka Mirjana Zdravković ističe:

"On je zanimljiv zato što je napravljen od enzima semenke bundeve u kombinaciji sa salicilnom kiselinom, to je piling koji ne samo što je piling već je i fantastična priprema kože za čišćenje bez zagrevanja".

Mi koji u kozmetiku Primia Cosmetići verujemo, koji je koristimo i radimo sa njom smo sajam shvatili kao način da svoje iskustvo u radu sa njom prenesemo i drugima, kako bi i oni postali deo velike "Primia porodice", a sama činjenica da u reovima naših proizvoda postoji "zvezda proizvod", koji je, kako se ispostavilo keratolitički piling, govori u prilog tome da je i na srpskom tržištu naša kozmetika već toliko zastupljena da se određeni proizvodi favorizuju.