Napravili smo pravi izbor!

Nevenka Djordjević, vlasnica salona „Neven“, iz Jagodine o saradnji i iskustvu sa Primia Cosmetici proizvodima
Poslovna saradnja kozmetičkog salona Neven iz Jagodine i naših distributera italijanskog brenda Primia Cosmetici-Srbija započeta je krajem februara ove godine.
Pripremali smo se za odlazak na medjunarodni sajam kozmetike - COSMOPROF BOLOGNA 2017. Na obostrano zadovoljstvo proveli smo divnih 4 dana u centru svetske kozmetike. Bili smo u prilici da prisustvujemo prezentaciji nove kozmetičke linije DERMOSTAMIN SUN - kolekciji proizvoda za bezbedno izlaganje suncu.
Primia Cosmetici je poznata po prirodnim proizvodima - tako da je i ova kolekcija zasnovana na matičnim celijama osvojila naše poverenje. Usledila je premijerna prezentacija krajem maja kod nas u salonu.

DERMOSTAMIN SUN

Premijera DERMOSTAMIN SUNPrimia Cosmetici - Srbija

Posted by Primia Cosmetici - Srbija on Friday, May 26, 2017

Bila sam u pilici da tako kvalitetne proizvode uvrstim u ponudu pred nastupajuću letnju sezonu. Imali smo odgovor kako da se klijenti zaštite u letnjim danima a da ipak pocrne.
Kolekcija sadrži:
- kremu za lice SPF 50,
- sprej za lice i telo SPF 15 i SPF 30,
- sprej za kosu SPF 6,
- kupku za telo i
- losion za telo sa matičnim ćelijama za negu posle sunčanja.

Kolekcija sa matičnim ćelijama i UVA i UVB filterima

Kolekcija sa matičnim ćelijama i UVA i UVB filterima

Zaista sam prezadovoljna jer sam preparate i lično koristila, a i iz iskustva klijenata koji su se vratili sa odmora zaključujem da smo napravili pravi izbor. Dobija se divna preplanula boja a koža ostaje nežna i nahranjena zahvaljujući jedinstvenoj formuli kombinacije matičnih ćelija, ten aktivatora i prirodne zaštite. Moram da izdvojim preparat za kosu i losion za telo kao favorite ove kolekcije. Predivna aroma preparata je poseban užitak prilikom nanošenja.
Naša preporuka - bezbedni i sigurni na suncu uz pomoć DERMOSTAMIN SUN kolekcije..