Dermostamin + antirid serum za negu regije oka
Dermostamin + antirid serum za negu regije oka

Dermostamin + antirid serum za negu regije oka

3.593,00 

Regenerišući i bogat serum za intenzivnu negu regije oka. Preporučen za noćnu i dnevnu upotrebu osetljive, suve i zrele kože kao i rano izborane i oštećene kože oksidacionim stresom.

Na zalihama

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Dermostamin + antirid za negu regije oka je regenerišući i bogat serum za intenzivnu negu regije oka. Preporučen za noćnu i dnevnu upotrebu osetljive, suve i zrele kože kao i rano izborane i oštećene kože oksidacionim stresom.

  • Sadrži PhytoCellTec™, ekstrakt matične ćelije, kog prenose lipozomi, uzet iz dragocene sorte švajcarske jabuke, predstavlja najnoviji, inovativni, kozmetički uspeh kojim se produžava mladost kože.
  • Jedinstven kompleks kofeina, ferment crnog čaja, pentepeptid-4 i hijalurinsku kiselinu.
  • Ubrzava proces samo-reparacije kože. Daje izraziti efekat jedrine, svilene I svelte kože.

Aktivni sastojci:

PhytoCellTecTM (ekstrakt matične ćelije, kog prenose lipozomi, uzet iz dragocene sorte švajcarske jabuke), jedinstven kompleks kofeina, ferment crnog čaja, pentepeptid-4 i hijalurinsku kiselinu.

Posebne napomene:

Dermostamin programe uključuje Dermostamin + regenerativni serum za normalnu kožu, i Dermostamin + antirid, Dermostamin + regenerativnu kremu za suvu kožu I Dermostamin + balsam za usta. Zahvaljujući UV filterima obezbedjuje dobru zaštitu od UV zračenja.

  • Bez parabena.
  • Bez alergena.
  • Bez sredstava za bojenje.
  • Bez parafina.
  • Bez PEG emulgatora.

Uputstvo za upotrebu:

Nanosi se na lice i vrat nežnom masažom ujutru i uveče, nakon temeljnog čišćenja Clean mlekom za čišćenje ili Friendly penom i Clean losionom.

PAO: 12 meseci

Uslovi čuvanja: proizvod ne zahteva nikakve posebne uslove čuvanja. Za svaki slučaj, kako biste obezbedili maksimalnu trajnost kozmetičkih proizvoda, treba ih čuvati na suvom i hladnom mestu, dalje od uticaja direktne sunčeve svetlosti, sa čvrsto zatvorenim poklopcima.

Dodatne informacije

Težina 0.015 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.