Puderast, mat efekat za glamur na suncu

Sunčani dani utiču na dobro raspoloženje. Pozivaju nas u obilazak omiljenih mesta u prirodi, na što duži boravak na vazduhu koji miriše na dugo očekivano leto.

Ipak, tropske vrućine i visoke temperature ne pogoduju baš svima. Vreli talas često razbija harmoniju, utiče na razdražljivost i stvara neprijatan osećaj na koži, posebno kod osoba koje se stalno brinu da li će im lice poprimiti nepoželjni, masni sjaj ili izgoreti, dobiti fleke...

Tih dana je neophodna hidratantna nega sa laganom, osvežavajućom teksturom, koja neguje kožu, daje joj zdrav sjaj i pomaže da se neometano uživa u blagodetima leta.

Mat efekat na suncu!

Mat efekat na suncu!

Osobama sa masnom ili osetljivom kožom potraga za proizvodom koji ujedno neguje, osvežava i štiti kožu od UV zračenja može biti prilično iscrpljujući zadatak. Ipak od ove godine nam pristiže rešenje iz Italije, iz Primia Cosmetici – linija Dermostamin SUN – dobra za sve tipove koža!

Za vrele dane leta Dermostamin SUN linija nudi idealnu kremu za lice sa faktorom zaštite 50+, mleko za lice i telo sa faktorima 30 i 15, ulje za već preplanulu kožu i kosu sa faktorom 6, kupku koja će temeljno očistiti sve nečistoće prikupljene boravkom na plaži i konačno mleko za negu kože posle kupanja.

Zašto je ovo idealna nega?

Kolekcija sa matičnim ćelijama i UVA i UVB filterima

Kolekcija sa matičnim ćelijama i UVA i UVB filterima

Zato što skriva tajno oružje, inovativnu bio-tehnologiju PhytoCellTec™- ekstrakt matične ćelije, kog prenose lipozomi, uzet iz dragocene sorte švajcarske jabuke najnoviji, inovativni, kozmetički uspeh kojim se produžava mladost kože. Može osigurati dugovečnost matičnih ćelija kože, povećati njihovu vitalnost i pomaže u borbi protiv prirodnog starenja i fotostarenja. Osim toga zahvaljujući ten aktivatoru, posebnoj mešavini koja sadrži oleoyl tyrosine i lufa ulje, pojačava intenzivnu i dugotrajnu boju. Kompleks UVA / UVB filtera štiti kožu od opekotina i osipa izazvanog suncem i sprečava prerano starenje kože. Takođe, tu je i ekološki sistem za ravnomerno nanošenje.

Proizvodi su efikasno rešenje jer zahvaljujući svom puderastom, a istovremeno svežem, mat efektu kožu čini blistavom i besprekornom, a tekstura je neverovatno lagana i svilenkasta i pruža osećaj svežine.

Upravo zbog svega toga, Dermostamine Sun linija je savršena za očuvanje letnjeg sjaja čak i tokom najtoplijih dana.