Anticelulit program – tri Lipoxycel koraka

Najveći krivci za nastanak celulita su loša cirkulacija, dugo sedenje, neaktivnost, nepravilna ishrana zbog čega se u organizmu gomilaju toksini i zadržava tečnost. Celulitne kuglice privlače vodu i tako se povećavaju do edemičnog stadijuma.

Tri koraka Lipoxicel programa

Tri koraka Lipoxicel programa

Cilj svakog anticelulit programa je smanjiti broj masnih ćelija, poboljšati protok krvi, vratiti čvrstoću tkivima, zategnuti kožu, pa tako ukloniti i toksine. Ciljanom masažom se poboljšava mikrocirkulacija potkožnog tkiva, protok krvi i limfe, čime se najdelotvornije odstranjuju otrovne materije, a koža postaje meka i glatka.

Program borbe protiv celulita je kompleksan i zavisi od mnogo faktora, kao što su stadijum i regija zahvaćenosti, životnog doba, opšteg zdravstvenog stanja... Zato pristup mora biti individualan. Na raspolaganju su nam vrhunski preparati u kombinaciji sa profesionalnom masažom, a sve u cilju postizanja što boljih rezultata.

Procedure kojih se pridržavamo su razne vrste pilinga, unošenje aktivnih sastojaka, pakovanje superaktivnim maskama od algi i blata i naravno manuelna anticelulit masaža.

  • Piling tela - uklanjanje površinskog mrtvog sloja kože sa delova tela obuhvaćenih celulitom, kako bi se lakše izlučivali toksini i otvorio put prolasku aktivnih sastojaka iz preparata.
  • Aktivni sastojci – u vidu Lipoxicel programa - koraka 2 dubinski deluju na celulit, obnavljaju vezivno tkivo, rade na izbacivanju viška tečnosti. Postoji topli i hladni program za više tipova celulita. Aktivni sastojci su escin, kofein, L karnitin,ekstrakti agli, zeleni čaj.
  • Pakovanje - za teže oblike ili za što brže rezultate primenjujemo pakovanje koje se sastoji od nanošenja maske za ciljano delovanje i umotavanje u foliju. Maska stoji 20 minuta, nakon čega se pere višak maske i pristupa se masaži.
  • Završna masaža ozonizovanim uljem - specijalno proizvedenim uljem iz Lipoxicel programa – korak 3, koje u sebi sadrži 40% inkapsuliranog kiseonika, koji daje energiju i novi život ćelijama kože, koja je posle pilinga i maske idealno pripremljena za ovaj korak i masažu.
  • Manuelna anticelulit masaža - pospešuje perifernu mikrocirkulaciju, osnažuje potkožno tkivo, ubrzava metabolizam, učvršćuje kožu... Smanjuje natečenost i osećaj težine u nogama. Iznad svega, prijatna je i bezbolna.

Efikasnost programa se povećava u kombinaciji sa uravnoteženom ishranom. Potrebno je osloboditi se toksina i povećati količinu bioloških sastojaka koji smanjuju masnoće. Naša preporuka je da se dnevno popije 2 litre čiste vode, ali ne u velikim količinama odjednom. Neka čaša sa vodom uvek stoji na dohvatu vaše ruke. Takođe, gazirana pića i hrana sa puno soli neće olakšati vašu borbu sa celulitom. Dakle, izbegavajte i jedno i drugo.

U profesionalnim tretmanima povećavamo nivo cirkulacije krvotoka. U kućnim uslovima možete koristiti kremu kao šok tretman pripreme za tretman u salonu ili za održavanje postignutog stanja. To je krema Lipoxicel – Korak 1, koja može imati zagrevajući ili hladeći efekat.

Lipoxycel Oxygensculpt Krema za telo „Efekat hlađenja”