Eberlin Biocosmetics koncept na našem tržištu!

Novu profesionalnu personalizovanu kozmetiku na srpskom tržištu Eberlin Biocosmetics je naša Kozmetika Harmonija prvi put prezentovala beogradskoj kozmetičkoj sceni na 33. Kongresu kozmetičara (22.04. 2018.) u Beogradu.
Eberlin Biocosmetics nam dolazi iz Španije, tačnije Madrida sa tradicijom dugom preko 30 godina.
Imali smo izuzetnu čast i privilegiju tog dana da poslušamo predavanje na temu: ''Personalizovana profesionalna i kućna nega'' by Eberlin Biocosmetics Madrid, koju su nam prezentovali španski predavači i treneri gospođa Marija Anheles Garsija i gospodin Fernando Lareu Rodrigez.
Eberlin Biokozmetika je prirodna kozmetika koja svoju filozofiju crpi iz prirode, iz biljnih fitoekstrakata i stvara čaroliju u skladu sa prirodom koja neguje i štiti lice i telo.
Na prvom mestu ističe se biološka komponenta kozmetike, zatim visoka koncentracija aktivnih sastojaka i kao finiš personalizovana kozmetika.
Gospođa Marija Anheles Garsija nas je upoznala sa nekoliko linija iz široke ponude Eberlin Biocosmetics, usmeravajući se na profesionalnu i kućnu negu kao temu.
Ovom prilikom se moglo čuti o linijama za lice i telo i načinu na koji se ova kozmetika primenjuje kabinski (kroz tretmane u salonu), ali akcenat predavanja je bila kućna nega i preporuke u vezi sa aktivacijom prodaje kozmetike u vašim salonima.
Upoznali smo se sa Equilibrium linijom kao prvim i nezaobilaznim korakom nege kože lica, koja balansira Ph vrednost kože, zatim Bio Eyes linijom posebno namenjenom izuzetno osetljivoj koži u predelu očiju, koja učvršćuje, neguje, ima detoks efekat i SPF zaštitu, a koristi se i za uklanjane tamnih podočnjaka.
Sledeća je nastupila XEBOR Linija namenjena masnoj i aknoznoj koži sa bakteriološkim dejstvom, koja podiže odbrambeni nivo kože i oslobađa kožu od nečistoća i akni, kontroliše lučenje sebuma. U okviru Xebor linije predstavljena je i BMC linija xebor ampule i Clay maska (maska sa glinom), koja predtavlja završni momenat i kompletira kućni tretman aknozne i masne kože.
BMC BIOMOLEKULAR COMPLEX je linija čistih biljnih ekstrakata čijim se kombinovanjem sa enzimskim serumom dobijaju sjajni efekti zatezanja, učvršćivanja i regeneracije kože.
Acid line (linija kiselina) posvećena je dubinskom pilingu kože, hidrataciji, podmlađivanju.
Eksfolijacijska i obnavljajuća moć ovih kiselina uspešno pomaže u tretiranju strija, opuštene kože, ožiljaka i generalno kod svake nesavršenosti kože.
Linija Specijalnih Bioloških Seruma poziva nas da u dvoboju sa starenjem kože, mi budemo pobednici!
Biološki serumi sadrže čiste kozmetičke aktivne sastojke koji aktivno rešavaju specifične probleme vezane za ishranu kože, oksigenaciju, hidrataciju, zatezanje i anti-age. Zbog svoje teksture i penetrativne moći dospevaju u dublje slojeve epidermisa neutrališući bore i opuštenu kožu. Upoznali smo se sa 5 Eberlin Bioloških seruma: Kolagen, Elastin, Fundamentalni biološki serum, Marine planktum serum i Enzimski serum.
Linija Infinity posvećena je kućnoj nezi, momentu koji je od izuzetne važnosti za vaš rad i uspeh tretmana koji se obavlja u salonu. Personalizovana kozmetika je poenta Infinity priče, da kroz tretmane, ali i kućnu negu vi u svakom trenutku možete pratiti napredak stanja kože svog klijenta, imajući u vidu da ste vi ti koji spravljaju po Infinity recepturi odgovorojuću dnevnu ili noćnu negu za vašeg klijenta.
Najčešće se događa da posle vašeg rada u salonu, klijent kao kućnu negu izabere neki od drogerijskih preparata koji nije adekvatan za trenutno stanje njegove kože.
U tom slučaju sav vaš rad u salonu pada u vodu.
Eberlin Biokozmetics i linija Infinity tu stupaju na scenu.
Pomoću četiri osnovne biološke kreme : Nutritivnog E krema, Superhidrirajućeg krema, Krema sa efektom zatezanja i Senzitiv E kremom u koje se može dodati najviše tri od 5 pet bioloških fitoekstrakata u ampulama od 2ml, čarolija može da počne. Uz to recepturu beležite na receptu i klijent dobija svoju personalizovanu negu.
Svemu tome podučili su nas naši dragi gosti iz Španije.