Italijanska profesionalna kozmetička linija Primia Cosmetici

Za savršen odnos sa sopstvenom lepotom!

Kompanija Primia Cosmetici (www.primiacosmetici.it) postoji od 1965. godine, sa sedištem u Padovi (Italija), gde je smeštena i renomirana Scuola Primia - škola za kozmetičare. Tokom tog dugog perioda postojanja, razvijena je linija proizvoda za profesionalnu negu - namenjena kozmetičkim salonima za procedure tokom tretmana, kao i odgovarajuća kućna nega, kako bi tretman imao adekvatan produžetak i u kućnim uslovima.

Prednosti Primia Cosmetici brenda su proizvodi koji su efikasni i bezbedni, stvoreni kao inovacija na osnovu naučno-tehnološkog istraživanja, vodeći računa o potrebama svakog pojedinca kako bi se ponudila rešenja sa dugotrajnim rezultatima .

Poštujući individualne potrebe svake žene, Primia Cosmetici se trudi da odgovori svim potrebama žena sa željom da se dostigne savršen odnos sa sopstvenom lepotom. Vrednost ove kozmetike su proizvodi i tehnologija koja može da ponudi rešenja za dugotrajan odličan rezultat i za lice i telo. U ovom procesu kozmetičarka ima fundamentalnu ulogu. Ona pomaže ženama da pronađu lepotu zdravog lica i skladnog tela, kroz proizvode i tehnologiju Primia Cosmetici.

Misija Primia Cosmetici je da približi i pruži kozmetičarima i njihovim klijentima sve instrumente za povećavanje vrednosti ženske lepote. Primia Cosmetici ne daje samo kvalitetne proizvode i tehnologiju kako bi se garantovao uspeh kozmetičara, već i usluge koje podržavaju profesionalizam.