O nama

Kozmetika Harmonija logo Kozmetika Harmonija doo, ekskluzivni zastupnik Italijanske profesionalne kozmetičke linije Primia Cosmetici i kozmetički salon.

Dugogodišnje iskustvo u negovanju kože lica i tela, profesionalan odnos prema klijentima kao i sam naš način rada su dobitna kombinacija koja osigurava rezultate kakve mi postižemo u ovoj oblasti. Italijanska kompanija Primia Cosmetici je takođe prepoznala naš kvalietet i ukazala nam veliko zadovoljstvo koje se ogleda u primeni njihovih proizvoda u našem salonu. Koncept kojeg se Primia Cosmetići drži je da “Želimo samo dobro i provrereno, sigurno, laboratorijski i in vivo ispitano, koliko za sebe, toliko i za naše klijente". Kada kažemo da su proizvodi Primije Cosmetici priroda upakovana u bočice – mi to doslovno i mislimo. Glina, zemlja, blato bogato krečnjakom, planinsko bilje I mineralna voda čine osnovu sastava svakog proizvoda, a mi sa ponosom možemo da kažemo da ova kozmetika u sebi ne sadrži sintetičku hemiju, te je potpuno bezbedna za upotrebu čak i kod trudnica. U toku tretmana se naše telo i lice raduje što pronalazi zaboravljenu vezu sa prirodom!

O proizvodima

Osnovu svih proizvoda kojima se ponosi brend Primija Cosmetici čine minerali i fitoekstrakti sa Dolomitskih Alpa. Blato i glina koji se koriste u preradi uzimaju se iz basena, sa 20 metara dubine, nakon čega se prilagođavaju potrebama koje žele da određeni proizvod, tj tretman zadovolji. Fito ekstrakti se dobijaju iz planinskih, čistih organskih biljaka. Na brizan i posvecen način na koji proizvodi Primia Cosmetici neguju i čuvaju naše lice i telo, i sama kompanija čuva izvore iz kojih crpi materije koje koristi i prerađuje, u želji da ne naruši ekološku ravnotežu područja Dolomita jer kako priroda neguje nas tako moramo i mi nju.

Prirodne formule

Proizvodi su u potpunosti oslobođeni polietilen glikola (PEG) i derivata, sintetičkih emulgatora koji uzrokuju hipersenzitivnost kože. Svi proizvodi sadrže parfem koji je bez alergena i koji pruža blag miris, dok je rizik od alergija smanjen. U potpunosti su oslobođeni mineralnih ulja (parafina, vazelina, i sl.), koja nisu blagotvorna za kožu. Sadrže čista ulja i butere izdvojene hladnim ceđenjem. Proizvodi su bez parabena - najčešćih konzervanasa u kozmetici, koji uzrokuju hipersenzitivnost kože i alergensko dejstvo.