Tretmani lica

Tretmani lica koje možete uraditi u našem salonu:


PURE - tretman za problematičnu kožu

 

Profesionalni kozmetički tretman koji predstavlja jedno od najnovijih otkrića u kozmetičkoj industriji, stvoren da bi se zadovoljile potrebe sjajne, kombinovane, nečiste i problematične kože.

 • Bori se protiv sjajne T-zone (čelo, nos, brada), neutrališući pojavu nepravilnosti, a dan za danom koža postaje ujednačena, blistava i glatka.
 • Smiruje crvenilo i ima pozitivno reparativno i dejstvo protiv crvenila epiderma.
 • Svoje dejstvo duguje delotvornosti pravog dolomitnog blata, neorganskog peloida, bogatog dragocenim mineralima koji su karakteristični za dolomitske stene, a koje se vadi iz basena koji se formirao tokom hiljada godina u podnožju Dolomita. Specifičnim procesom stvara se zlatni mikronizovani prah koji normalizuje i umiruje kožu.
 • Odsustvo sastojaka na koje bi koža mogla biti osetljiva i pravilan izbor kozmetičkih sastojaka koje koža dobro podnosi, čine ovaj tretman posebno pogodnim čak i za najproblematičniju kožu.

PURE-PRO SERUM ZA LICE ZA NEČISTU KOŽU

Koncentrovani serum pogodan za kozmetički tretman sebuma, normalizuje, umiruje i hidrira kožu, i predstavlja prvi korak u tretmanu. Tekstura je koncentrovana i prijatna.

Sadrži: Sok od listova aloje, ulje slatkog badema, čitav biljni kompleks sa arganom, ekstrakt iz ploda testeraste palme, ekstrakt susama, gliciretinsku kiselinu, beta-sitosterol. pH blago kisela (6,5-7,0)

PURE-PRO MASKA OD CELULOZE

100% prirodna maska od celuloze. Nanosi se na lice pre nanošenja maske od blata.

PURE-PRO MASKA ZA LICE – BLATO

Prirodno blato izvađeno iz sliva reka Brenta i Pjava. Sastoji se od plemenitih minerala karakterističnih za Dolomitske planine; nastalo je raspadanjem stena zbog materija iz okoline, zatim su ga reke nosile i pohranile u koritu reka ili na poplavljenoj zemlji. Univerzitet Sasari, Odsek za biomedicinske nauke, sproveo je in vivo kliničke studije da bi ispitao dejstvo blata na bubuljice. Postupak je obuhvatio procene broja komedona, papula i pustula, količinu sebuma (Sebumeter-CK), pH (pH-metar-CK) i umirujuće delovanje na osnovu boje kože (Mexameter-CK). Klinička i instrumentalna ispitivanja potvrđuju da blato reguliše proizvodnju sebuma, efikasno smanjuje broj papula i njihovu upalu održavajući fiziološko stanje kože. Instrumentalna ispitivanja pokazala su da blato takođe ima umirujuće dejstvo na kožu.

PURE-PRO GEL KREMA ZA LICE ZA NEČISTU KOŽU

Krema sa blagom i nežnom teksturom koja se nanosi kratkom masažom da bi se zaokružio tretman.

Sadrži: čitav biljni kompleks sa arganom, ekstrakt iz ploda testeraste palme, ekstrakt susama, pantenol, sok od listova aloje, gliciretinsku kiselinu. pH 5,0-5,5

Posebne napomene: testiranja su pokazala da dva tretmana nedeljno garantuju maksimalni učinak. Da bi se dobijeni rezultati održali, preporučuje se kombinacija

Pure-pro profesionalnog tretmana i Pure Dermo gel kreme za čišćenje, u kućnim uslovima. Poseban proizvod za čišćenje je pena za čišćenje za nečistu kožu Pure Cleansing Mousse. Broj tretmana zavisi od tipa kože i nivoa problema. Pure-pro profesionalni tretman - serija se može ponoviti 3-4 puta godišnje.


HYDRATENSE-PRO - Profesionalni tretman hidratacije lica

 

Profesionalni tretman hidratacije lica, sa posebnom hidratantnom i zaštitnom funkcijom prevencije, naročito pogodan protiv prvih bora.

 • Sinergija dvaju molekula hijaluronske kiseline, sa različitim molekularnim težinama, selektivno reprogramira površinsku i dubinsku hidrataciju tamo gde koži najviše nedostaje, lagano popunjavajući površinske bore i ublažavajući nesavršenosti kože.
 • Dragocene biljne masti, ši puter, maslinovo ulje i ulje lešnika pružaju osećaj prijatnosti i koži daju mekoću u svim temperaturnim uslovima, kao i kod visoke vlažnosti vazduha.
 • Ekstrakt ginsenga i proteini iz kvasca poboljšavaju tonus kože i podstiču obnavljanje ćelija kože.
 • Svetlucave mikroperle odmah koži daju sjaj, uklanjaju male nesavršenosti, i ujednačavaju ten kože.
 • Daje jasno vidljiv efekat zatezanja, ublažava bore i ekspresivne linije, značajno poboljšava elastičnost površine kože, koja ostaje izuzetno meka i zategnuta.
 • Nezamenljiv je za sve tipove kože i pogodan za sve starosne dobi.

Hydratense-Pro obuhvata profesionalni tretman, kao i tretman u kućnim uslovima uz korišćenje Hydratense hidratantnog seruma za lice i Hydratense hidratantne kreme za lice. Broj tretmana zavisi od tipa kože i starosti osobe. Tretman se može ponoviti 3-4 puta godišnje. Posebno se preporučuje tokom leta osobama koje se izlažu suncu.

Pakovanje tretmana sadrži:

HYDRATENSE-PRO HIDRATANTNI SERUM ZA LICE 10 ampula x 3 ml.
Prijatna i visoko koncentrovana formula. Serum se nanosi na lice, vrat i dekolte stimulativnom masažom. Posebna pažnja se posvećuje područjima sa najviše bora i suvoćom kože.

HYDRATANTE-PRO HIDRATANTNA MASKA ZA LICE 10 kesica x 10 ml.
Osvežavajuća i svilenkasta maska sa trenutnim efektom zatezanja. Nanosi se na lice, vrat i dekolte. Nakon 20 minuta, tokom kojih će se osetiti efekat zatezanja, maska se uklanja.

HYDRATANTE-PRO HIDRATANTNA KREMA ZA LICE 75 ml.
Krema sa bogatom i nežnom teksturom nanosi se kratkom masažom kako bi se zaokružio tretman.


Friendly-pro Profesionalni tretman lica za osetljivu kožu

 

Profesionalni kozmetički tretman lica pogodan za tanku, reaktivnu, osetljivu kožu. Takođe je pogodan i za osetljivu kožu koja pokazuje prve znakove starenja.

 • Smiruje crvenilo. Ima pozitivno reparativno dejstvo i deluje protiv crvenila na epidermisu.
 • Čuva epidermalni integritet, bori se protiv prvih znakova starenja i ekspresivnih linija.
 • Dragocena biljna ulja i puter ojačavaju kožnu barijeru podsticanjem optimalne hidratacije.
 • Odsustvo sastojaka na koje bi koža mogla biti osetljiva i pravilan izbor kozmetičkih sastojaka koje koža dobro podnosi, čine ovaj tretman posebno pogodnim za problematičnu kožu kod većine ljudi.

Karakteristike komponenti:

FRIENDLY-PRO serum za lice – osetljiva koža
Koncentrovani serum sa umirujućim i hidratantnim delovanjem predstavlja prvi korak u tretmanu. Nanosi se na lice i vrat drenažnom masažom, zadržavajući se na područjima kože sa najviše zahvaćenim crvenilom i suvoćom.
Sadrži: biljni glicerin, ulje slatkog badema, ekstrakt borovnice, gliciretinsku kiselinu. pH blago kisela (5,0-6,5).

FRIENDLY-PRO maska za lice – osetljiva koža
Maska kremaste i svilenkaste teksture, sa visokom koncentracijom cink oksida, ima trenutno umirujuće dejstvo. Kad maska počne da deluje, javlja se ugodan i osvežavajući osećaj. Vlaži i hrani kožu, ostavljajući površinu kože nežnom, veoma mekanom i baršunastom. Ona je drugi korak u tretmanu i treba je naneti na lice i vrat u debelom sloju.
Sadrži: suncokretovo ulje, biljni glicerin, cink oksid, ši puter, ulje pšeničnih klica, maslinovo ulje, hidrolizovani protein pšenice, ekstrakt šargarepe, ekstrakt kamilice, ekstrakt nevena, NMF. pH 5,0-5,5.

FRIENDLY-PRO krema za lice – osetljiva koža
Krema sa bogatom i nežnom teksturom nanosi se kratkom masažom kako bi se zaokružio tretman.
Sadrži: ulje pšeničnih klica, ši puter, pantenol, alantoin, gliciretinsku kiselinu, ekstrakt borovnice, vitamin E. pH 5,0-5,5.

Posebne napomene:

Friendly-Pro obuhvata profesionalni tretman, kao i tretman u kućnim uslovima uz pomoć pene za čišćenje Friendly cleansing mousse i Friendly kreme za lice za osetljivu kožu. Broj tretmana zavisi od tipa kože i starosti osobe. Tretman se može ponoviti 3-4 puta godišnje. Posebno se preporučuje tokom zime/leta kako bi se zaštio površinski sloj kože.


DERMOSTAMIN+ - regenerativni program za lice

 

Profesionalan tretman regeneracije lica pogodan za kožu izloženu snažnom oksidativnom stresu (zagađenje, dim, prekomerna izloženost suncu i UV lampama), za zrelu i izboranu kožu, za mladu kožu kojoj nedostaje vitalnost - kada izgleda ugašeno i beživotno.

 • Sadrži PhytoCellTec™, ekstrakt matične ćelije, kog prenose lipozomi, uzet iz dragocene sorte švajcarske jabuke. Predstavlja najnoviji, inovativni, kozmetički uspeh kojim se produžava mladost kože.
 • Reaguje sa ćelijama kože stimulišući regeneraciju, učvršćuje i vidljivo zaglađuje kožu već od prvog nanošenja.
 • Ublažava površinske linije, zaglađuje lice, uklanja znakove umora, ostavljajući kožu kompaktnom, glatkom i blistavom.
 • Štiti kožu od štetnih posledica sunca.
 • Pruža momentalni učvršćujući efekat kojim se zaglađuju bore i ekspresivne linije.

DERMOSTAMIN™ HYDROSERUM - Hidro-rastvorljivi koncentrat, baziran na visokom procentu PhytoCellTec™. U cilju pojačanja efikasnosti tretmana, rađena je studija za jonizaciju tretmana. pH: blago kiseo (5.0-5.5).

DERMOSTAMIN™ LIPOSERUM - Lipo-rastvorljivi koncentrat baziran na visokom procentu PhytoCellTec™, ulju jojobe, hijaluronske kiseline. U cilju pojačanja efikasnosti tretmana, nanosi se pomoću specijalne “masaže za stimulaciju ćelija” koju su kreirali YouPTM stručnjaci. pH: blago kiseo (5.0-5.5)

DERMOSTAMIN™ PROFESSIONAL MASKA + DERMOSTAMIN™ AKTIVATOR MASKE - Film-maska kombinuje dragocene sastojke iz mora (Algin, Diatomejska zemlja) i PhytoCellTecTM . Maska se aktivira mešanjem praha Professional Maske sa predodređenom količinom tečnosti - Aktivatora maske. Osigurava odlično upijanje aktivnih sastojaka sa odabranom funkcionalnom aktivnošću.

DERMOSTAMIN™ PROFESSIONAL KREMA
U/V emulzija bazirana na PhytoCellTec™, Shea buteru, pantenolu, ekstraktima Algi i pululan kompleks, ultrasjajne mikroperle, vitamin E, UV-filteri.
Tretman zaokružuje momentalnim efektom prosvetljenosti i glatkoće kože. pH: blago kiseo (5.0-5.5).

DermostaminTM Program obuhvata profesionalni i tretman za kućnu upotrebu sa Dermostamin™ kremom za suvu i/ili zrelu kožu ili DermostaminTM Serum za normalnu ili mešovitu kožu.


OXYREVITAGE - Profesionalni tretman lica za suvu, zrelu i naboranu kožu

 

Profesionalni antiejdžing tretman lica, posebno formulisan za stariju i suvu kožu, sa borama i ekspresivnim linijama.

 • Sadrži jedinstvenu kombinaciju ozonida, ozonizovanog arganovog ulja, sa vitaminom A i vitaminom C.
 • Ozonizovano arganovo ulje je dragoceni „prenosilac” aktivnog kiseonika, zahvaljujući kojem stimuliše prirodne odbrambene mehanizme ćelija kože, sprečava starenje i revitalizuje kožu.
 • Vitamin A prisutan je u obliku retinil palmitata i retinol mikrosfera sa sistemom kontrolisanog otpuštanja, tehnički nazvano „sistem za isporuku”. Mikrokapsule su sačinjene od prirodnih biopolimera, hitozan-karboksimetilceluloze, sa čistim retinolom. Kapsule se biološki razgrađuju prirodnim enzimima iz kože i tako se otpušta retinol.
 • Vitamin A i vitamin C, kojim je bogat ekstrakt acerole, ubrzavaju regeneraciju ćelija kože, podstiču mikrocirkulaciju tako što poboljšavaju snabdevanje hranljivim materijama i eliminaciju toksina, aktiviraju sintezu kolagena i bore se protiv starenja.
 • Ubrzo nakon prvog tretmana koža je ishranjena, punija, tonirana i blistava. Bore i ekspresivne linije se umanjuju, a konture lica su zategnute.

OXYREVITAGE SERUM ZA LICE
Poseban koncentrovani serum za profesionalni kozmetički tretman nepravilnosti nastalih od fiziološkog starenja kože: ekspresivne linije, duboke bore, mlitavost, opuštenost kože lica.
Sadrži sojine proteine (efekat učvršćivanja), biljnu hijaluronsku kiselinu (hidriranje), vitamin C i vitamin E (antioksidans, bori se protiv slobodnih radikala), ozonizovano arganovo ulje (oksigenacija, energizacija), PhytoCellTech™ (matične ćelije švajcarske jabuke Malus Domestica u lipozomima; regeneracija), regulatorni peptidi (pozitivan učinak na matricu dermisa). pH neutralan (7,0).

OXYREVITAGE MASKA ZA LICE - PRAH

AKTIVATOR MASKE - RASTVOR
Maska dovodi do stvaranja filma, zahvaljujući spoju aktivnih sastojaka morskog porekla (Diatomee prah, alginati) i ekstrakta acerole (Malpighia Punicifolia) koji je bogat vitaminom C.
Dobija se tako što se u posudi pomešaju kesica koja sadrži prah i kesica tečnog aktivatora. Mekani krem koji se dobije, kad se nanese na lice i vrat, stvara okluzivni film koji savršeno prijanja na mikro-reljefe na površini kože i u dublje slojeve epiderma prenosi aktivne sastojke. U isto vreme poboljšava hidrataciju i čvrstinu kože, izravnava tanje bore, obnavlja kožu i pruža osećaj ugodnosti.

OXYREVITAGE PROFESIONALNA KREMA ZA LICE
Emulzija koja se sastoji od ozonizovanog arganovog ulja (oslobađa aktivan kiseonik, aktivira regeneraciju epidermalnih ćelija, detoksikaciju, usporava starenje), vitamina A u obliku retinil palmitata i retinol mikrosfera – „sistem za isporuku” (reguliše diferencijaciju ćelija u dermisu, podstiče sintezu kolagena i inhibira aktivnost kolagenaze), frakcija neosapunjivih materija u ši puteru (hrani, vraća elastičnost, štiti), fermentisanog ekstrakta ruskog crnog čaja (anti-glikacija, antiejdžing), sojinog ulja (hrani, antioksidans zahvaljujući bogatstvu vitamina E).

Bogata i hranljiva tekstura omogućava lakšu masažu i ostavlja kožu mekom, punom, glatkom i blistavom. Ph (5,0-5,5).

Da bi se zadržali rezultati postignuti u kozmetičkom salonu, bitno je da koristite Oxyrevitage kremu za lice kod kuće tokom trajanja profesionalnog tretmana, kao i za održavanje u intervalima između dva programa.


3Acids System Professional - Napredno obnavljanje ćelija

 

Profesionalan tretman lica i tela baziran na tehnologiji tri inovativna molekula srodnih biologiji same kože: Laktobionska kiselina, Bademova kiselina i Glukonolakton, koji predstavljaju najbezbedniju i najefikasniju sinergiju aktivnih principa za stimulaciju potpunog obnavljanja ćelija.

 • Pokreće blagu eksfolijaciju na površini kože ubrzavajući obnavljanje ćelija i učvršćivanje dermisa, sa krajnjim zbijajućim efektom.
 • Stimuliše sintezu kolagena i suprotstavlja se posledicama toksina i slobodnih radikala.
 • Savršeno pogodan za potrebe različitih tipova kože. Omogućava dubinsko čišćenje i bolju hidrataciju; doprinosi izbeljivanju pigmentnih mrlja i ublažava promene izazvane hrono i foto-starenjem; pogoduje povlačenju problema tipičnih za nečistu kožu. Efikasan tretman za nesavršenosti lica i tela. Potpomaže tretiranje strija.

3ACIDS - KORAK 1 EXFOLIJANTNI GEL
Vodorastvoriv gel-fluid baziran na Bademovoj kiselini 5%, Glukonolaktonu 4%, Laktobionskoj kiselini 1%. Sadrži Hijaluronsku kiselinu za bolju hidrataciju. Vrši piling na površini epidermisa, obnavljanje ćelija i pojačan efekat hidriranja bez izazivanja iritacije i svraba. Nanosi se pomoću četkice poštujući preporučeno vreme. pH: kiselo (4.0-4.5). Proizvod ne zahteva posebne uslove čuvanja. Međutim, kako bi se osiguralo trajanje kozmetičkih proizvoda, treba ih čuvati na hladnom i suvom mestu, izvan direktnog sunca i dobro zatvorene.

3ACIDS - KORAK 2 NEUTRALIZIRAJUĆI SPREJ
Sprej rastvor baziran na sodi bikarboni, glicerinu i sorbitolu. Momentalno normalizuje kiselost kože zaustavljajući eksfolijaciju i hidrirajući površinu kože. pH: blago bazno (8.0- 8.5).